Hyppää pääsisältöön

TYÖLLISYYSPALVELUT

meillä on töitä.

AJANKOHTAISTA

TYÖNHAKIJOILLE

Varkauden kaupunki tarjoaa työllistymistä tukevia palveluja varkautelaisille työttömille työnhakijoille monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Palvelut ovat maksuttomia, ja ne kaikki löytyvät tämän sivun valikoista.  

Palvelut työnhakijoille

TYÖNANTAJILLE

Varkauden kaupunki tukee seudun työantajia varkautelaisten koululaisten ja opiskelijoiden palkkaamisessa kesätyöhön. Tältä sivulta löydät kaupungin käytössä olevat tuet, joita voivat hakea Varkauden, Leppävirran, Joroisten, Heinäveden ja Pieksämäen työnantajat. 

Palvelut työnantajille

TALOUDENHALLINTAAN LIITTYVÄT PALVELUT

HANKKEET

Työllistymistä edistävillä hankkeilla tuemme nuoria ja pidempään työttömänä olleita kohti työelämää. Hankkeilla kehitämme myös uusia palveluja ja toimintamalleja yhteistyössä hankekumppaneiden kanssa. 

Varkauden kaupunki kehittää tällä hetkellä nuorten palveluja ESR-rahoitteisen Varkauden Ohjaamon kehittämishankkeen (VOKE -hanke) avulla.

Hankkeet

KESÄTYÖ

kesänuoria.

Varkauden kaupunki tarjoaa vuosittain kesätyötä kaikkiaan noin 80 nuorelle. Kesätyöpaikkoja on tarjolla 17–24-vuotiaille opiskelijoille, kevään ylioppilaille sekä peruskoulun 9. luokan päättäville nuorille.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Tapahtumatyöntekijä (Vekara-Varkaus & Seikkailujen Saari)
  • Museo-opas
  • Nuorisopalvelut/Nuorten talo
  • Päiväkodit, varhaiskasvatuksen kesätyöntekijät
  • Liikuntapalvelut, liikuntapaikkojen hoito, asiakaspalvelutehtävät uimahalli Ilopisara
  • Kirjasto, järjestelyapulaisen tehtävät

Kesä 2023

Sivun alkuun