Hyppää pääsisältöön

Wakaus - Keski-Savon Tilipalvelut Oy

Wakaus Keski-Savon tilipalvelut Oy on Varkauden kaupungin tytäryhtiö, joka on aloittanut palvelutuotannon 1.1.2023. Tavoitteemme on tarjota Varkauden kaupunkikonsernille laadukkaita ja sujuvia talous- ja palkkahallinnon palveluja kehittämismyönteisellä otteella.

Taloushallinnon palveluihimme kuuluvat kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, laskujen ja reskontrien käsittely, maksuliikennepalvelut sekä talousjärjestelmien tuki ja ylläpito. Palkkapalveluihimme sisältyvät palkanlaskentapalveluiden lisäksi henkilöstöjärjestelmä Populuksen ylläpito sekä pääkäyttäjyys.

Yhtiön perustaminen on osa kaupungin talouden tasapainottamiskeinoja. Voittoa tavoittelemattomana yhtiönä voimme tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut mahdollisimman kustannustehokkaasti yhtiön omistajajäsenille sidosyksikköperiaatteella (in-house).

Tavoitteena on vahvistaa Varkauden kaupungin elinvoimaa perustamalla yhtiön työpaikat Varkauteen sen sijaan, että talous- ja palkkahallinnon palvelut tuotettaisiin kaupungille muualla. Kannamme sosiaalista vastuuta tarjoamalla työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja, sillä olemme kiinnostuneita siitä, että jokainen varkautelainen opiskelija löytää työharjoittelupaikan ja valmistuu ammattiin. Näin osoitamme välittämistä yhteisen kaupunkistrategiamme mukaisesti.

Sivun alkuun