Hyppää pääsisältöön

Yrittäminen

Navitas Yrityspalvelut

Navitas Yrityspalvelut tarjoaa yritykselle tai yrittäjälle kaikki tarvittavat palvelut elinkaaren eri vaiheissa yhdestä ja samasta paikasta. Palvelumme on tarkoitettu sekä Varkauden seudulla toimiville että alueelle sijoittumista harkitseville yrityksille.

Navitas Yrityspalvelut muodostuu Navitas Kehitys Oy:stä, Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:stä ja Varkauden Taitotalo Oy:stä. Lisäksi mukana on Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry. Saman katon alta löytyvät yrityspalvelut yrityksen perustamisesta yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen, toimitilaratkaisuihin sekä alueelle sijoittumiseen. Osan palveluista tuotamme itse ja osassa käytämme apunamme laajaa yhteistyöverkostoamme.

Nimemme NAVITAS on latinaa ja tarkoittaa energiaa, nouse ylös ja toimi. Nimi kuvaa hyvin pyrkimystämme aktiiviseen toimintaan Varkauden seudun kehittämiseksi. Logossamme tuomme esille sijaintimme veden äärellä. Värinä sininen symboloi tiedettä ja viisautta, molempia löytyy Navitas-taloihin sijoittuvista yrityksistä, jotka ovat poikkeuksetta alansa edelläkävijöitä.

Yrittäjälle

Sivun alkuun