Hyppää pääsisältöön

Halosen aukion ympäristön asemakaava

Asemakaavan muutos koskee 2. kaupunginosan korttelia 6 (osa) sekä osaa Kauppakadun ja Laivalinnankadun katualueista. Kaava-alue sijaitsee Varkauden keskusta-alueella. Kaavamuutosalueen koko on noin 1,7 ha.

Asemakaavan tavoitteet

Alueen kaavoitus käynnistetään kaupungin omasta aloitteesta. Kaavamuutoksen tavoitteena on kehittää suunnittelualueen käyttötarkoitusmerkintöjä vastaamaan alueiden todellisia käyttötarkoituksia sekä Halosen aukion alueen kehittäminen viihtyisyyden lisäämiseksi.

Vireilletulo ja osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Kaavahankkeen vaiheet ja osallistumismahdollisuudet kaavan valmisteluun on esitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa (OAS) (maankäyttö- ja rakennuslaki 63 §). Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 1.6.2023 alkaen. Voitte tutustua suunnitelmaan internetissä www.varkaus.fi/kaavoituskatsaus tai teknisen toimialan esittelytilassa (Ahlströminkatu 6, 4. krs) kaupungintalon aukioloaikana (ark. klo 9-15).  Mahdolliset tapaamiset pyydetään sopimaan etukäteen.

Teillä on mahdollisuus tehdä osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällöstä huomautus. Toivomme, että toimitatte huomautuksen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin ennen kaavaehdotuksen nähtäville asettamista sähköpostitse osoitteeseen varkauden.kaupunki@varkaus.fi tai postitse osoitteeseen Varkauden kaupunki, Tekninen toimiala, Kirjaamo, PL 208, 78201 VARKAUS.

Sivun alkuun