Hyppää pääsisältöön

Venepaikkojen varaukset

Venepaikan varauksen voi tehdä sähköisessä järjestelmässä. Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Jotta voit luoda käyttäjätunnuksen, tulee sinulla olla voimassa oleva sähköpostiosoite. Palvelussa varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7.

Venepaikkojen varaus avautuu vanhan laituripaikan tai pienvenepaikan uusiville 3.3.2023 klo 8.00. Vanhojen varausten uusintajakso on voimassa 30.3.2023 saakka. 

Laituripaikkojen ja rantapaikkojen varauspalvelu on avoinna kaikille asiakkaille 31.3.2023 alkaen.

Laituripaikan avaimesta peritään pantti 20 €.

Venepaikkoja voi varata/maksaa uimahallilla, sekä laituriporttien avaimet voi noutaa ja palauttaa uimahalli Ilopisaran kassalle uimahallin aukioloaikoina.  Kangaslammin laituriportin avaimen voi noutaa ja palauttaa Kangaslammin asiointipisteelle

LINKKI SÄHKÖISEEN VARAUSPALVELUUN
 

HUOM! 

Varaukset tehdään ensisijaisesti sähköisessä varauspalvelussa, mutta jos verkkoasiointi ei ole mahdollista, venepaikan varauksen tekeminen ja maksaminen onnistuu myös Uimahalli Ilopisaran kassalla sekä Kangaslammin asiointipisteellä. Jos haluat vuokrata venepaikan yrityksen nimissä, ota yhteyttä: Nina p. 040 515 7336.

Sivun alkuun